Boekenlijsten worden sedert dit jaar via mail verstuurd na inschrijving.  We werken hiervoor samen met  de schoolboekendienst van Lichtvis.

Stap 1: Je krijgt een e-mail met een persoonlijke link naar jouw bestelpagina.

Wanneer je de inschrijflink ontvangt, hangt af van welk moment je inschreef.

  • Eerste mogelijkheid: Je volgde dit jaar les in één van de scholen van de scholengroep Sint-Rembert. Dan  ontvang  je op maandag 24 mei of dinsdag 25 mei 2019 een mail met een persoonlijke link naar het digitale bestelformulier voor het bestellen van je boeken. Als je de school verlaat, zend je de boekenlijst ‘0 Verlaat de school’door. Zo breng je het boekenfonds op de hoogte en zo vermijd je de herinneringsmails om je boekenlijst voor volgend schooljaar in te zenden.
  • Tweede mogelijkheid: Je bent een nieuwe leerling én je schreef je in vóór 20 juni 2019.  Je ontvangt op 24 juni of 25 juni een mail met persoonlijke link naar het digitale bestelformulier op het mailadres dat bij inschrijving werd opgegeven.
  • Derde mogelijkheid:  Je schrijft je in na 20 juni 2019. Je ontvangt dan ten laatste tegen 10 juli een mail op het opgegeven mailadres.
  • Vierde mogelijkheid: Je schrijft je in in augustus: Je krijgt de inschrijflink bij inschrijving.

Stap 2:  Je surft naar je persoonlijke bestelpagina via de link in de e-mail.

Stap 3:  Je kiest de juiste studierichting en de gewenste boeken.

Stap 4: Je betaalt je schoolboeken via overschrijving.

Stap 5: Je komt je boeken afhalen op school. De datum vind je terug op je persoonlijke bestelpagina.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de school. Als er bij de levering boeken ontbreken, dan staat dit vermeld op de bestelbon. De boeken worden automatisch op school nageleverd. De school bezorgt je dan de boeken.